Loli

Loli

Hola em dic Loli! , tinc 52 anys, estic casada i ja tinc un fill casat. Fa deu anys em van operar de varices i en fer una anàlisi completa, van sortir les transaminases altes, i arran d’això, em van fer unes quantes proves, fins a arribar a la biòpsia, i tampoc no hi van detectar res, però hi van veure una petita anomalia en la via porta i van decidir fer unes anàlisis de proves biològiques, per assegurar-se de si tenia la malaltia de la CBP, perquè els metges en principi descarten que jo tingui aquesta malaltia.
En principi em van diagnosticar Hepatitis granulomatosa de localització en espais porta. Però quan van saber els resultats de les anàlisis biològiques va ser quan va sortir que tenia CBP.
En aquell moment, quan el metge em va diagnosticar la malaltia, em vaig sentir molt malament, creia que no em quedaria gaire temps de vida, i em va agafar molta angoixa, ja que encara havia d’esperar uns quants dies perquè em visités el metge hepatòleg, i fins que no vaig parlar amb ell i em va explicar en què consistia la malaltia, no em vaig tranquil·litzar. Em va dir que si seguia el tractament que ell em donava, podia fer vida normal.
Tot i això, em va costar assimilar que tenia aquesta malaltia i que era per tota la vida. Tenia dies bons i dolents, però vaig tenir la sort de trobar per casualitat una altra persona més jove que jo, que també patia la mateixa malaltia, i en  veure que estava bé, em va donar forces per a seguir endavant i ara ho porto molt bé.
Arran d’aquesta malaltia també tinc les malalties associades, com la Síndrome de Raynaud i l’Hipertiroidisme.
Salutacions.