Interior de un cos
Malalties Biliars Inflamatories

Malalties biliars inflamatòries

Colangitis Biliar Primària, Colangitis esclerosant primària, Hepatitis autoimmune, Síndrome de solapament

Dibuix de un fetge
Colangitis Biliar Primària
ecografia de la colangitis
Colangitis esclerosant primària
Hepatitis Autoimmune
Hepatitis Autoimmune
parts interiors del cos, fetge
Síndrome poliangiítica d'encavalcament
nens i nenes assegudes

HEPATITIS AUTOINMUNE ALS NENS

També és una malaltia biliar inflamatòria. En Albi comptem amb associats afectats d’hepatitis autoimmune des de la primerenca edat de dos anys. La majoria, responen favorablement als tractaments prescrits pels seus respectius hepatòlegs infantils. Aquests nens presenten una qualitat de vida bona. Són controlats periòdicament pels seus especialistes mèdics, administrant-los la medicació adequada, sobre la base dels nivells bioquímics que presenten, ajustant els possibles desequilibris que poguessin produir-se i vigilant d’a prop el seu estat general. En el dia a dia duen a terme les activitats pròpies de la seva edat, sense que la malaltia modifiqui els seus hàbits de vida. Des de Albi, els pares, tutors i familiars, promovem l’associació, amb la finalitat de donar a conèixer la malaltia a la societat en general i al col·lectiu mèdic en particular, impulsant en la mesura de les nostres possibilitats l’avanç de la recerca. Per tot això, et convidem a conèixer-nos i al fet que t’incorporis.

Entrevista amb la Doctora Paloma Jara Vega. Servei d'Hepatologia i Trasplantament Hepàtic. Hospital Infantil Universitari La Pau Madrid.

Malalties asociades, l'ull sec

Foto dra sáinz de la Maza

Dra. Sáinz de la Maza MT

Tractament de l’ull sec

L’ull sec segons el sot comitè de definició i classificació del taller internacional sobre ull sec 2007 (DEWS 2007) es defineix com: Una malaltia multifactorial de la pel·lícula lacrimal i la superfície ocular que causa símptomes de malestar, trastorns visuals i inestabilitat de la pel·lícula lacrimal amb dany potencial a la superfície ocular. Va acompanyada per un increment en l’osmolaritat de la pel·lícula lacrimal i inflamació de la superfície ocular

Més informació | Curriculum